EU Logo WhiteSpace RO Logo WhiteSpace Mecanism Finantare LogoAXA PRIORITARA 2 : Competitivitate prin cercetare, dezvoltare tehnologică şi inovare

DOMENIUL DE INTERVENTIE 2.3 :
Accesul întreprinderilor la activitati de cercetare-dezvoltare si inovare

OPERATIUNEA 2.3.1. : Sprijin pentru start-up-rile şi spin-off-urile inovative

BENEFICIAR :
NetIQ Solution

ID PROIECT : 1004

Prezentare proiect
Prin proiectul implementat NetIQ Solutions îşi propune să contribuie la introducerea pe piaţă a produselor şi serviciilor inovative în domeniul tehnologiei informaţiei. Aceasta este necesar, atât pentru creşterea competitivităţii economiei româneşti ( conform şi cu obiectivul POS CCE) cât şi pentru creşterea gradului de inovare a societăţii şi la crearea de alternative viabile pe piaţa muncii din Regiunea Nord Vest.


Necesitatea de implementare a proiectului constă şi în capacitatea Beneficiarului de a introduce pe piaţă mai multe produse inovatoare. Fără existenţa însă a unei surse de finanţare, această investiţie nu poate fi realizată, intrucât NetIQ este o societate recent înfiinţată.


O altă necesitate identificată ce se doreşte a se acoperi prin prezentul proiect este de a crea noi locuri de muncă având în vedere rata şomajului înregistrată la nivelul judeţului Bihor. De asemenea, o altă necesitate identificată la nivel regional este de a înfiinţa noi afaceri şi de a derula proiecte de creştere prin accesarea fondurilor nerambursabile.


Este necesar de asemenea ca NetIQ Solutions să crească producţia externă, transferul tehnologic al creativităţii . Toate acestea vor fi realizate prin accesarea liniei de finanţare şi sunt conforme cu obiectivele acesteia.


Proiectul implementat de NetIQ Solutions răspunde următoarelor priorităţi regionale:


  • Creearea de locuri de muncă
  • Sprijinirea intreprinderilor inovative
  • Achizitionare de echipament tehnologic
  • Activitate in domeniul cercetării dezvoltării

Materiale PublicitareAnunt incepere proiect
Pliant proiect
Brosura proiect
 
Achizitii Publice


Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.roConţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

© Net-IQ.ro, 2011.