EU Logo WhiteSpace RO Logo WhiteSpace Mecanism Finantare Logo

Rezultate Anticipate
Ca urmare a obținerii finanțării, NetIQ Solutions SRL dorește să dezvolte 4 soluții informatice care să fie introduse pe piața de tehnologie a informațiilor conform necesităților identificate.

1. Soluție monitorizare flotă


Crearea unui dispozitiv care să permită :
  • localizarea și transmiterea poziției GPS prin GPRS, SMS, EMAIL către un server de monitorizare ;
  • raportarea poziției vehicului în timp real şi a rutei ;
  • generare foi de parcurs și alte rapoarte.


2. Sistem monitorizare și control HVAC, sistem energetic, electric, alarmă, video, din casă conectat

la internet


Softul dezvoltat are ca scop implementarea unei platforme pentru gestionarea on-site și remote a echipamentelor dintr-o casă de locuit.

3. Sistem monitorizare pompe de căldură


Monitorizare și control a pompei de căldură și a panourilor solare, cu posibilitatea “livrării” de energie suplimentară în sistemul energetic.

4. Sistem de plată automată pentru parcare


Realizare de echipamente şi software pentru contorizare automată, respectiv plata automată a parcării.

Produsele oferite de NetIQ Solutions răspund de asemenea nevoii de stimulare a potenţialului inovativ şi tehnico-ştiinţific al specialiştilor implicaţi în activitatea de cercetare-dezvoltare, dar şi al transferului tehnologic de rezultate ale cercetării la agenţii economici şi valorificarea acestora pe piaţa internă sau externă.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.roConţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

© Net-IQ.ro, 2011.